Stuur ons een berichtje

Charlie Salt

Nieuwe muziek van Miles Kane, Big Special en Slowdive op de KINK Playlist!

Eindelijk schijnt de zon weer een beetje! Mocht er nog een avond komen dat we kunnen barbecuen, hoef jij niet bang te zijn over je muziekkennis, want jij bent dankzij KINK op de hoogte van de beste nieuwe releases!

MILES KANE - THE WONDER

Mocht je het nog niet hebben meegekregen, Miles Kane is helemaal terug! Het nieuwe album One Man Band is een week geleden uitgekomen, daarvan hoorde je 'Troubled Son' en 'Baggio' al met regelmaat voorbij komen op KINK en ook deze nieuwe single is precies wat je van Kane wil horen! Zelf omschrijft Miles de nieuwe track als de perfecte plaat voor op de festival dansvloer. Wij kunnen daarom niet wachten om Kane weer in Nederland te mogen ontvangen. 

BIG SPECIAL - THIS HERE AIN'T WATER

"Inward sermon", zo omschrijven ze deze track zelf. Big Special is een duo uit Birmingham, vergelijkbaar met bijvoorbeeld The Streets of Fontaines D.C. In april brachten ze een eerste EP uit, die inmiddels weer is verdwenen van bijvoorbeeld de streamingsdiensten. Waarschijnlijk zijn ze bezig met een re-release, onder de vlag van een groter platenlabel, zodat ze meer voet aan de grond krijgen. Met deze release overtuigen ze ons in elk geval al van hun kunnen!

SLOWDIVE - THE SLAB

"This is the heaviest track on the record and as the name suggests we wanted it to feel like a big slab of music," laat Neil Halstead van Slowdive weten over deze track. De band is helemaal terug met een nieuw album, Everything Is Alive, en dus deze heerlijke single! Deze nineties helden van de Shoegaze komen op 1 september met een nieuw album, Everything is Alive, en met deze nieuwe track lopen de verwachtingen hoog op. 

DEADLETTER - DEGENERATE INANIMATE

Mocht je het gemist hebben, in de avond bij Jasper Leijdens hoor je nog veel meer nieuwe muziek. Bijvoorbeeld de nieuwe track van de Britse bamnd Deadletter. De titel 'Degenerate Inanimate' is puur geschreven om het publiek alert te houden. Als je moeite hebt met het het uitspreken van de titel, zo legt de band uit in een interview met Jasper vanaf het valkhof festival, dan moet je het volgende biertje even laten staan en wat water gaan drinken. 

CIEL - JEALOUSY

Deze draait al een tijdje mee, maar ook het nieuwe geluid van Ciel is genieten! Nadat Steven Ansell van Blood Red Shoes de nieuwe EP van deze Nederlands-Engels-Spaanse combinatie heeft geproduceert neemt hij het trio mee op tour. Verwacht Ciel met hun nieuwe EP Make It Better onder de arm, samen met Blood Red Shoes in o.a. Paradiso Amsterdam, en EKKO, Utrecht!

Datum

12 augustus 2023

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje