Stuur ons een berichtje

Nieuwe muziek van Linkin Park, Wodan Boys en meer op KINK!

Ja, je leest het goed! Er is wederom postuum nieuwe muziek van Linkin Park uitgebracht! En dat is niet de enige vette release deze week. De playlist van KINK is weer goed aangevuld met nieuwe muziek. Welke? Dat check je hieronder!

LINKIN PARK - FRIENDLY FIRE

Het haalde het album One Mor Light niet, omdat de band 'Friendly Fire' wilde bewaren voor later. Uiteraard kon Linkin Park toen nog niet vermoeden dat frontman Chester Bennington er later niet meer zou zijn. Maar inmiddels blijkt de tijd toch rijp om deze track uit te brengen! "I can’t wait for people to hear it. It’s such a beautiful, compelling, heartbreaking, hopeful story and it really resonates with me today", vertelt gitarist Brad Delson in een interview. En dit nummer is nog specialer, want naast dat de stem van Chester te horen is, is hij ook te zien in de videoclip!

WODAN BOYS - FUN FACT

Zeg je Den Haag dan zeg je het Binnenhof, Het Mauritshuis, de Pier van Scheveningen en Wodan Boys! Het Haagse viertal is terug en klinkt, zoals we van ze gewend zijn, erg lekker! Zelf zeggen ze op hun Instagram "The year of the sassy Wodan is about to begin" en dat maakt ons nieuwsgierig naar wat er nog meer komt in 2024.

THE MYSTERINES - STRAY

Ze hebben het druk, want The Mysterines zijn op tour met Frank Carter & The Rattlesnakes. Maar ondanks de volle agenda bleek er nog tijd om nieuwe muziek te maken. Sterker nog, de band heeft inmiddels een tweede album aangekondigd! 7 juni komt het uit, maar wie niet tot dan kan wachten kan dinsdag vast even checken hoe ze klinken. Dan staan ze namelijk (samen met Frank Carter & The Rattlesnakes) in 013 Tilburg!

MARY IN THE JUNKYARD - GHOST

Volgens zanger Clari Freeman-Taylor is dit een liedje "about light, and finding a fresh start. It's our most joyful to play together because of the ooweeoos and the howling and the big breezy key change." Dit trio uit Londen is duidelijk bezig met het opbouwen van een naam en gaat daar met deze tweede single lekker mee door.

CATFISH AND THE BOTTLEMAN - SHOWTIME

Catfish and the Bottleman zijn terug! Vijf jaar geleden kwam het laatste werk van de band uit, maar inmiddels weten we dat het vierde album eraan komt! Ook gaat de band weer touren, hoewel er op dit moment alleen nog Britse data bekend zijn gemaakt.

Datum

24 februari 2024

SHARE

NU op KINK

Depeche Mode

It's No Good

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje