Stuur ons een berichtje

Rene Oonk

Nieuwe muziek van Ist Ist, Marathon en Gunmoll op de KINK Playlist!

We maken ons klaar voor een week vol duels tijdens March Madness. Maar voor wie de spanning van zo'n competitie te groot is, hebben we genoeg afleiding met heel veel fijne nieuwe muziek. En voor liefhebbers van Ist Ist is er nog een extra bonus deze week!

IST IST - LOST MY SHADOW

Mocht je vorige week donderdag KINK IN TOUCH gehoord hebben, heb je deze nieuwe van Ist Ist waarschijnlijk al meegekregen! De Britse band primeurde deze track namelijk in het programma van KINK-dj Jasper Leijdens en heb je vervolgens vaker voorbij horen komen in de avond van KINK! Over een week komt de band naar Nederland (waar je vanaf maandag elke avond kaarten voor kan winnen) en om vast in de stemming te komen hoor je Ist Ist komende week nog vaker op KINK!

MARATHON - MIND

Dat ze bezig zijn met een groter project, lijkt inmiddels duidelijk. Maar de precieze details kennen we nog niet. Wel weten we dat Marathon een opvolger van 'Fire' heeft. Afgelopen donderdag heb je 'm voor het eerst kunnen horen bij KINK In Touch en aangezien alles wat Marathon tot nu toe heeft laten horen heel erg lekker is, ga je deze ook vaker horen!

GUNMOLL - TATA'S LIE

Ze begonnen met z'n tweeën. Bram Bol en Jolien Grunberg. Die laatste heeft een Roemeense achtergrond en dat kun je terughoren in de muziek van Gunmoll! Inmiddels zijn ze ook verdubbeld in ledenaantal en zijn ze al bevestigd voor de Pinkpop zondag. Gunmoll is dus klaar voor hun grote doorbraak en met deze single wordt de kans groter dat dat gaat lukken!

DRESSED LIKE BOYS - NANDO

Wellicht ken je Jelle Denturck van zijn band Dirk.. Maar omdat hij niet altijd zin heeft om de rocker uit te hangen, is hij een tweede project gestart. Als Dressed Like Boys is hij een stuk rustiger en nostalgischer, maar nog steeds net zo goed. Begin dit jaar leverde hem dat al het predicaat KINK Future Icon op en de komende maanden zal er nog veel meer moois aan komen. Zeker omdat er verwacht wordt dat Dressed Like Boys begin 2025 een debuutalbum uit brengt!

LOV3LESS - MMMAMI MAMI

"An homage to the ladies of my fantasy dreams", zo omschrijft Lov3less deze nieuwe single zelf. "I hope this song will bring you the same amount of joy as it brought me while writing it." Mocht je 'm live willen horen moet je wel snel zijn trouwens. Want, zo laat Lov3less weten, ze speelt dit jaar maar 2 shows. Eentje in Nijmegen en eentje in Utrecht.

Datum

16 maart 2024

SHARE

NU op KINK

Bloodhound Gang

Fire Water Burn

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje