Stuur ons een berichtje

Robert Westera

Nieuwe muziek van Eddie Vedder, Sports Team en meer op KINK!

Tussen het tent opzetten, het doorgeven van satéspiesjes en het goed insmeren door moet er natuurlijk ook ergens over gepraat worden. Nou kan je het hebben over sport of politiek, maar wij geven zelf de voorkeur aan muziek. En op KINK valt komende week weer genoeg te ontdekken om over te praten, want we voegen nieuwe tracks toe van Edddie Vedder, Sports Team en meer!

EDDIE VEDDER - SAVE IT FOR LATER

Sommige artiesten zijn verbonden aan een film, denk maar aan Phil Collins en Tarzan of Elton John en The Lion King. En als je denkt aan Eddie Vedder dan kom je al snel uit bij de film Into The Wild, waar hij de soundtrack voor maakte. Maar inmiddels heeft Eddie de film verruilt voor een serie. In de eerste twee seizoenen van Disney+ serie The Bear was namelijk al muziek van Pearl Jam te horen en voor het net uitgekomen derde seizoen is Eddie de studio ingedoken voor deze cover van The Beat. 

SPORTS TEAM - I'M IN LOVE (SUBARU)

We moeten nog wachten tot 2025 op het nieuwe album van Sports Team, maar het goede nieuws is dat er een nieuw album komt! Met een frisse nieuwe sound. Althans, zo lijkt het als we deze eerste single horen. Zo horen we een saxofoon en klinkt deze "I'm In Love (Subaru)" net iets zonniger. En dat is met het weer van de afgelopen dagen helemaal niet vervelend!

FIT - CASH

Laat ons je voorstellen aan het Utrechtse vijftal Fit. Ide, Maas, Roman, Mink en Oscar leerde elkaar kennen op de Herman Brood Academie en zijn lekker aan de weg aan het timmeren met nieuwe muziek. Muziek die ze zelf omschrijven als een mix van post-punk, hiphop en shoegaze. In oktober moet er een debuutplaat komen, dus de kans is groot dat je de komende tijd veel van Fit gaat horen!

AURORA - TO BE ALRIGHT

Geef de Noorse AURORA een zak met vuilnis en ze weet van elk stukje afval een stuk kunst te maken. Waarmee we overigens absoluut niet zeggen dat de muziek van AURORA afval is, want ook deze nieuwe track van haar vierde album klinkt lekker! Wij omcirkelen 28 september vast in onze agenda, want dan hoor je deze track ongetwijfeld door AFAS Live heen schallen tijdens het optreden van deze Noorse rasartiest!

Datum

4 augustus 2024

SHARE

NU op KINK

Gaslight Anthem

The '59 Sound

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje