Stuur ons een berichtje

Nieuwe muziek van Blood Red Shoes, Ist Ist en Mazey Haze op KINK!

In december is het meestal wat rustiger als het gaat om nieuwe releases, maar geen zorgen! Op KINK hoor je ook gewoon in de laatste maand van het jaar de allerbeste nieuwe tracks. Met deze week Ist Ist, Blood Red Shoes en Holly Humberstone!

BLOOD RED SHOES - I AM NOT YOU

Men neme industriele synths en gitaren. Die haal je door de goedkoopste digitale interfaces die je kan vinden. En dat voeg je samen tot een heerlijke, harde cocktail van pure energie! Dat is hoe de nieuwe van Blood Red Shoes tot stand is gekomen!

IST IST - FAT CATS DROWN IN MILK

Misschien heb je deze vorige week al gehoord bij Tim Op het Broek. Hij was namelijk tot over zijn oren verliefd op Ist Ist. En blijkbaar was de KINK-luisteraar net zo verliefd op deze track, want hij kreeg een 8.7! En daar zijn we heel blij om, want dan kunnen we hem nog vaker draaien!

HOLLY HUMBERSTONE - FRIENDLY FIRE

Op 12 november bracht Holly Humberstone haar debuut EP uit, met daarop hele fijne muziek! Ook deze staat erop, en volgens Holly Humberstone is het een hele bijzondere. "​​I wrote this song on a very confusing holiday in autumn of last year. It was meant to be some time to heal but it became an agonising period of overthinking about the relationship I was in.”

ONTDEK MEER OP KINK INDIE

Wil je nog meer nieuwe muziek ontdekken? Check dan eens ons themekanaal KINK Indie! Hier hoor je de allerbeste nieuwe artiesten, ontdek je de festivalheadliners van de toekomst, maar kom je zo af en toe ook nieuwe muziek van een oude bekende tegen!

THE NATIONAL - SOMEBODY DESPERATE

En één van die oude bekende, is The National! Laten we beginnen met zeggen, dat er nog geen album op de planning staat. Deze track is namelijk bedoeld voor de film 'Cyrano'. Maar dat neemt niet weg dat er nieuwe muziek van The National is en dat je die muziek gaat horen op KINK!

WET LEG - TOO LATE NOW

Na 'Chaise Longue' en 'Wet Dream' heeft Wet Leg aangekondigd dat er volgend jaar een nieuw album aankomt. En daarbij hebben ze meteen een nieuwe track gereleased!

PHOEBE BRIDGERS - DAY AFTER TOMORROW

Phoebe Bridgers is druk bezig met covers uitbrengen. Daarmee probeert ze geld op te halen voor het goede doel, the Local Integration & Family Empowerment Division of the International Institute of Los Angeles. Na covers van comedian Bo Burnham en Metallica, is er nu ook deze cover van Tom Waits!

 

Datum

4 december 2021

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje