Stuur ons een berichtje

Nieuwe muziek op KINK van Florence + The Machine, The Interrupters en Fontaines D.C.!

Bij een zonnig weekend, hoort zonnige muziek. En de nieuwe muziek die je deze week op KINK kan ontdekken is dat zeker! Van een dansbare Florence + The Machine tot een energieke Interrupters. Er is genoegs moois uit gekomen. Check hieronder welke muziek er nieuw op de KINK-playlist komt!

FLORENCE + THE MACHINE - FREE

Met 'King' wist Florenche Welsh ons al heel nieuwsgierig te maken voor het nieuwe album en eigenlijk zorgt deze er alleen maar voor dat we er nog meer zin in krijgen! Haar betoverende stem over een heerlijk energieke, pulserende beat laten je vanzelf bewegen en dus kun je komende week zeker een dansje wagen als je naar KINK luistert!

THE INTERRUPTERS - IN THE MIRROR

Kans is aanwezig dat je deze afgelopen week al bij Tessa voorbij hebt horen komen! Misschien ken je ze nog wel van 'Gave You Everything', maar na die fantastische track, werd het lang stil rondom The Interrupters. Gelukkig hebben ze inmiddels laten weten dat ze op 5 augustus met een nieuw album komen en daarvan is deze hele lekkere de eerste single!

FONTAINES D.C. - ROMAN HOLIDAY

Als bands ieder jaar een album uitbrengen, is dat niet altijd even succesvol. Maar bij Fontaines D.C. blijven de rammers maar komen. In 2019 was het Dogrel, een jaar later A Hero's Death en inmiddels is album nummer 3 uit, met daarop ook deze fijne track!

LIAM GALLAGHER - BETTER DAYS

Wie had gedacht, dat Liam Gallagher, 11 jaar na de breakup van Oasis, nog zo groots zou zijn? Maar de laatste jaren lijkt de jongste Gallagher-broer alleen maar beter en beter te worden. Later dit jaar staat Liam zelfs voor meerdere enorme shows in Knebworth Park en ondertussen blijft hij ook met goede muziek strooien. Want ook deze is weer heel erg fijn!

PHOEBE BRIDGERS - SIDELINES

De artiest in een skeletten-outfit. Dat is Phoebe Bridgers. Op het podium heeft ze namelijk altijd een zwarte onesie aan, met daarop een skelettenprint. Maar het belangrijkste aan Phoebe Bridgers is haar muziek, want die is ontzettend goed! Vinden ze ook bij streamingsdienst Hulu, want daar hebben ze deze prachtige nieuwe meteen onder de serie Conversations With Friends gezet. En ook op KINK ga je hem de komende week voorbij horen komen!

Datum

23 april 2022

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje