Stuur ons een berichtje

Nieuw op KINK: The Academic, Clairo, Sons en Rammstein

Elke week hoor je weer een verse bak met nieuwe muziek op KINK. Deze week hoor je onder andere nieuwe muziek van The Academic, Clairo, Sons en Rammstein op de radio.

The Academic - SUPERLIKE
De Ierse band The Academic is terug! Na het album 'Tales From The Backseat' was het een tijdje stil als het gaat om nieuwe muziek, tot nu. Met 'Superlike' is de band terug. Er staan nog geen live-data gepland in Europa, maar dit voorproefje voor nieuwe muziek maakt dat alles goed.

Clairo - Bags
Clairo Cottrill komt uit Boston, en bracht de afgelopen jaren al wat EP's uit, maar nu is het tijd voor een echt album. Het album gaat Immunity heten en de nieuwe single 'Bags' hoor je vanaf nu op KINK.

Sons - Waiting On My Own
Hun Naughty werd al veel gedraaid op KINK, dit is de opvolger voor de Vlaamse band. De track komt van hun album Family Dinner, waar ook nog een Release Rundown van te beluisteren is bij de KINK podcasts!

Rammstein - Ausländer
Na een overweldigende show in De Kuip werd direct een nieuwe show bekend: KINK Presents Rammstein in het Goffertpark in Nijmegen: 24 juni 2020. Tijdens de show in Rotterdam bleken de vorige twee singles van het nieuwe album, Deutschland en Radio, het al heel goed te doen — daar plakken we met gemak deze derde aan vast!

 

Elke dag nog meer nieuwe muziek ontdekken? Je hoort dagelijks een uur lang de beste nieuwe muziek in Met Het OOR Op Morgen tussen 23:00 - 00:00 op KINK en daarna als podcast. Ook staat er wekelijks een verse Brand New KINK playlist klaar.

Datum

1 juli 2019

SHARE

NU op KINK

Wombats

Tokyo (Vampires & Wolves)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje