Stuur ons een berichtje

NIEUW op KINK: Sunflower Bean, Fontaines D.C., Temples en Pixey

Elke week hoor je een verse dosis aan nieuwe muziek op KINK. Deze week zijn het nieuwe tunes van onderandere Sunflower Bean, Fontaines D.C., Temples en Pixey.

SUNFLOWER BEAN - MOMENT IN THE SUN

Vorig jaar was Sunflower Bean nog te zien op het Loose Ends festival in Amsterdam, er kwam een album en Come For Me kwam al regelmatig op KINK voorbij. Met deze nieuwe single maakt Sunflower Bean de volgende stap.

DJANGO DJANGO - SPIRALS

Het heeft even geduurd, maar Django Django is terug, en hoe! Deze single scoorde al hoog bij Tim’s wisselende contacten in Rush Hour, daarom een welverdiende plaats op de playlist!

TEMPLES - PARAPHERNALIA

Met Rens Ottink heeft Temples tegenwoordig een volledig Nederlands tintje. Met Sean Lennon als producent werkt de band aan een nieuw album.

FONTAINES D.C. - A LUCID DREAM

Inclusief een videoclip in een leeg Dublin is er een nieuwe single van het geweldige A Hero’s Death album van Fontaines D.C. A Lucid Dream!

PIXEY - JUST MOVE

Pixey komt uit de buurt van Liverpool en Manchester, en dat hoor je. Stone Roses achtige gitaren, Oasis achtige drums en ze doet alles zelf. Drums, bas, gitaar, zang en productie: van Pixey gaan we nog veel horen!

Datum

18 september 2020

SHARE

NU op KINK

Massive Attack

Unfinished Sympathy

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje