Stuur ons een berichtje

Nieuw op KINK: Pixey, Sports Team en een hele bijzondere van King Princess

Midden in de hittegolf zorgt KINK voor wat verfrissing in de vorm van nieuwe muziek! Zo hoor je deze week bijvoorbeeld de nieuwe van Sports Team nieuw op de Playlist, net als Pixey, Personal Trainer en een hele bijzondere van King Princess, zeker voor fans van Foo Fighters. Waarom? Je leest en hoort het hieronder!

SPORTS TEAM - THE DROP

Door het Verenigd Koningkrijk hangen affiches met daarop de tekst: "It's okay to like Sports Team". De marketingdoos van Sports Team is dus geopend, maar dat het oké is om Sports Team leuk te vinden, dat hoef je ons niet te vertellen! Want wij kunnen niet wachten totdat de band hun volgende album Gulp! uitbrengt, waarvan dit voorproefje al zeer de moeite waard is!

PERSONAL TRAINER - THE LAZER

Samen met Pip Blom gaat frontman Willem Smit op 1 en 2 september een festival organiseren in Amsterdam, met op het podium uiteraard Pip Blom zelf, maar ook bijvoorbeeld Canshaker Pi! Maar midden in de organisatiedrukte van dat festival, heeft Willem ook nog tijd om nieuwe muziek te maken met zijn band Personal Trainer! En dat is ook nog eens goede muziek!

PIXEY - I'M JUST HIGH

Binnenkort komt er een mini debuut album van Pixey aan en dus is de Liverpoolse druk muziek aan het uitbrengen. Een paar weken geleden kregen we al 'Come Around (Sunny Day)' en nu is er een nieuwe track, 'I'm Just High'! Net als de meeste muziek van Pixey geschreven en opgenomen in haar slaapkamer en extreem zonnig!

KING PRINCESS - LET US DIE

De titel is achteraf wat cru. Hoezo? Nou, deze nieuwe van King Princess heeft een hele bijzondere drummer. Dit nummer is namelijk het laatste dat Taylor Hawkins heeft ingespeeld, de in maart overleden drummer van Foo Fighters. En dan is de titel 'Let Us Die' vrij bijzonder te noemen. Maar, King Princess heeft, voordat ze deze track uitbracht, eerst toestemming gevraagd bij de nabestaanden van Taylor en pas nadat die akkoord waren, heeft ze de track afgemaakt. Een track, met een heel bijzonder randje dus... En hij is ook nog eens heel goed!

Datum

13 augustus 2022

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje