Stuur ons een berichtje

Nieuw op KINK: Muziek van Green Day, Dropkick Murphys en Jade Bird

Er is een hoop mooie muziek uitgekomen deze week en dat ga je komende week zeker horen op KINK. Nieuw op de playlist zijn Green Day, Dropkick Murphys en Jade Bird, maar ook Wolf Alice en de nieuwe supergroep 4B2M ga je zeker voorbij horen komen op KINK!

GREEN DAY - 'HERE COMES THE SHOCK'

De lockdown zorgde ervoor dat frontman Billie Joe Armstrong eerder al een aantal covers opnam, ook kwam het niet zo geheime side-project The Network met een album en nu is er ook nieuw werk van Green Day! 

DROPKICK MURPHYS - 'MIDDLE FINGER'

Het is maart en dat betekent dat St. Patricksday er aankomt. Dé dag waarop Dropkick Murphys jaarlijks een grote show geven. Dat doen ze ook dit jaar, maar dan online. Later dit jaar volgt er ook nog een nieuw album van de band, waarvan dit de eerste single is!

WOLF ALICE - 'THE LAST MAN ON EARTH'

De comeback van Wolf Alice met een hele andere sound dan voorheen. Zangeres Ellie vertelde in de avondshow: "Als je deze single heel leuk vindt heb je pech, als je het niets vind heb je geluk want alle songs op de plaat zijn totaal verschillend." Het album van Wolf Alice volgt in juni!

JADE BIRD - 'OPEN UP THE HEAVENS'

De inmiddels naar Nashville verhuisde Jade Bird blijft maar geweldige songs uitbrengen. Na 'Headstart' en 'Houdini' is er nu 'Open Up The Heavens'. Een ouderwets energieke Jade Bird Song!

THE LOUNGE SOCIETY - 'CAIN'S HERESY'

We verwachten heel veel van deze band op KINK. Als je op je zestiende al met een groots EP debuut komt, moet het wel goed komen. Zeker gezien al twee singles de KINK-playlist hebben gehaald. Na 'Burn The Heather' is er nu 'Cain's Heresy'.

4B2M - 'THIS IS HAPPENING'

De naam klinkt een beetje als een foute boyband, 4 Brothers, 2 Mothers. Maar dat is het allerminst. 4B2M is de nieuwe supergroep van de broertjes Cas en Teun, bekend van Go Back To The Zoo. En de broers Rocco van De Staat en Jimmi van Jo Goes Hunting. Ze zijn al een aantal jaar stiekem muziek aan het maken en daarvan is er nu een eerste single!

Datum

27 februari 2021

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje