Stuur ons een berichtje

Nieuw op KINK: muziek van Balthazar, Blossoms en Incubus

Elke week hoor je een frisse lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is het nou allemaal? Vanaf nu hoor je nieuwe muziek van onder andere Balthazar, Blossoms en Incubus!

BALTHAZAR - HALFWAY

Eigenlijk wisten we al dat Jasper van Faces On TV deze geproduceerd had - hij vertelde dit al een week of wat geleden bij Tim Op het Broek in KINK Rush Hour. Vlak voordat de band een reeks uitverkochte shows geeft in Nederland is de nieuwe single er: 'Halfway.'

BLOSSOMS - IF YOU THINK THIS IS REAL LIFE

Vorige week was Blossoms nog te gast bij KINK, en aanstaande zondag hoor je een uitgebreide Release Rundown over het nieuwe album Fooling Loving Faces van de band.

HAYLEY WILLIAMS - SIMMER

Gisteren is de eerste Petals For Armor EP van Hayley Williams uitgekomen. 'Leave It Alone' draaien we al in de avond, maar Simmer is ook zo fijn dat we die overdag langs laten komen.

INCUBUS - OUR LOVE

Begonnen als vrije keuze bij Michiel in de ochtend. Incubus is terug! Als het goed is komt er later dit jaar een album uit van de band.

NIGHTWISH - NOISE 

Veel nieuws rondom Floor Janssen de laatste tijd. Natuurlijk haar deelname aan de Beste Zangers, het winnen van de Popprijs, maar nu staat het in het teken van nieuwe muziek van Nightwish.

AMBER RUN - CAROUSSEL 

Deze week mochten we de nieuwe videoclip van Amber Run voor het eerst laten zien op kink.nl - en de band speelt altijd als ze in Nederland zijn uitverkochte shows. Melkweg, Paradiso. Ze hebben overal al gespeeld. Binnenkort zijn ze terug in het land.

TEN TIMES A MILLION - BYE

De vorige single 'Make This Stop' van Ten Times A Million kwam al regelmatig voorbij op KINK, nu is de tweede single van de komende EP uit. Ook weer geproduceerd door de gitarist van Nothing But Thieves. Ook gaat de band op tour door Nederland, de moeite waard om live te zien!

Datum

7 februari 2020

SHARE

NU op KINK

Soundgarden

Spoonman

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje