Stuur ons een berichtje

NIEUW OP KINK: Japanese House, The Jaded Hearts Club en POM!

Elke vrijdag krijgt de playlist met nieuwe muziek een frisse update. Vanaf nu hoor je ondermeer nieuwe muziek van The Japanese House, POM, The Jaded Hearts Club

JAPANESE HOUSE & JUSTIN VERNON - DIONNE

De muziek van Amber Bain, oftewel Japanese House staat al een tijdje op de radar bij KINK. Vorig jaar was ze al eens te gast, en de eerste track van deze EP kwam ook al regelmatig voorbij. Deze track samen met Justin Vernon (Bon Iver) kun je nu tegenkomen.

DEEP SEA DIVER & SHARON VAN ETTEN - IMPOSSIBLE WEIGHT

Begonnen als wisselend contact bij Tim Op Het Broek en nu doorgestroomd naar de avond: de combinatie tussen Deep Sea Diver en Sharon van Etten.

THE JADED HEARTS CLUB - LOVE'S GONE BAD

Zet een groep muzikanten als Matthew Bellamy, Graham Coxon en Miles Kane bij elkaar, met een voorliefde voor Beatles en oude soul en je krijgt Jaded Hearts Club. Begonnen als grapje, nu komt er daadwerkelijk een album van uit. Daarop staat deze Love’s Gone Bad met Miles Kane op zang.

POM - TWO

Hoe mooi is het als je als jonge band een grote reclame tune scoort? Deze track gaat heel Europa nu al rond als reclame tune van Zalando. En niet alleen daar: ook op KINK komt ‘ie voorbij.

Datum

11 september 2020

SHARE

NU op KINK

Alien Ant Farm

Smooth Criminal

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje