Stuur ons een berichtje

Nieuw op KINK: APRE, Sea Girls, Bring Me The Horizon en Biffy Clyro

Elke week hoor je weer een lading nieuwe muziek op KINK, maar wat is nou wat? Deze week hoor je onder andere nieuwe muziek van APRE, Biffy Clyro, Bring Me The Horizon en Sea Girls.

APRE - Come Down
Vorig weekend was in Brighton het 'The Great Escape' festival, waar Jasper Leijdens verslag van deed voor KINK. Daar zag hij heel veel acts, maar 1 van de hoogtepunten was voor hem zonder meer het optreden van APRE. Jasper: 'APRE speelde vorig jaar al in het voorprogramma van Sam Fender in Utrecht, maar het afgelopen half jaar is de liveshow nog sterker geworden. Met een drumpad en liveband zijn Charlie en Jules nu op pad om Engeland te veroveren. Na een paar EP's en singles is het nu hopenlijk ook tijd voor een album. Eerder speelde de band ook al op Eurosonic in Groningen.

Biffy Clyro - Balance, Not Symmetry
De Schotse band Biffy Clyro is terug! Afgelopen vrijdag werd spontaan het album 'Balance, Not Symmetry' gedropt. Het album hoort bij een film van de band die eraan komt. De film zal op 23 juni in premiere gaan op het filmfestival van Edinburgh. De titeltrack van het album en de film hoor je vanaf nu voorbij komen op KINK.

Sea Girls - Damage Done
Of Sea Girls nu een hype band of niet: ze maken geweldige muziek! De Britse band was de enige band in de tiplijst voor dit jaar van de BBC. Ook zij speelden in januari op Eurosonic in Groningen, en is zeker een band om in de gaten te houden. De nieuwe single Damage Done hoor je vanaf nu op de playlist van KINK.

Bring Me The Horizon - Mother Tongue
Na de eerste single van het album 'AMO', 'Medicine', bleef het even lang stil rond Bring Me The Horizon. Met het Pinkpop-optreden nog maar een paar weken verwijderd is er nu een tweede single van het album getrokken: Mother Tongue.

Nog meer nieuwe muziek? Elke dag kun je tussen 23-00 op KINK luisteren naar Met Het OOR Op Morgen (een uur lang nieuwe muziek), en ook staat er wekelijks een nieuwe Brand New KINK playlist klaar.

Datum

20 mei 2019

SHARE

NU op KINK

Beastie Boys

Sabotage

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje