Stuur ons een berichtje

Nieuw op de KINK Playlist: Wallows, Ist Ist en meer!

Je krijgt genoeg mogelijkheden om deze week nieuwe muziek te ontdekken. Zo volg je op de Instagram van KINK de optredens op Grasnapolsky dit weekend en voegen we een hele fijne lading nieuwe muziek toe aan de playlist! Zo is er een nieuwe van Wallows, Ist Ist en hebben Nick Cave & The Bad Seeds een nieuwe track! Check alle toevoegingen hieronder!

WALLOWS - YOUR APARTMENT

Wellicht heb je de nieuwe van Wallows al ergens op KINK voorbij horen komen. De band is terug voor een nieuw tijdperk in hun muziek, waarvan ze zelf zeggen: "It feels so good to be back. We hope you’re as excited as we are. This is just the beginning." In andere woorden, we kunnen de komende tijd nog heel veel van dit drietal uit LA verwachten!

IST IST - LOST MY SHADOW

Mocht je donderdag KINK IN TOUCH gehoord hebben, heb je deze nieuwe van Ist Ist waarschijnlijk al meegekregen! De Britse band primeurde deze track namelijk in het programma van KINK-dj Jasper Leijdens en ook komende week ga je 'm nog zeker voorbij horen komen! En dat terwijl de band over twee weken ook nog naar Nederland komt met hun Europese tour!

NICK CAVE & THE BAD SEEDS - WILD GOD

"Listening to this, I don’t know, it seems we’re happy." Het is een uitspraak van Nick Cave die je, gezien zijn oeuvre, wellicht niet direct verwacht. Maar de koning van de donkere muziek komt met een album, waarop hij vrolijk klinkt! 30 augustus komt het album Wild God uit en de titeltrack hoor je komende week op KINK!

THE LIBERTINES - OH SHIT

Eerst het slechte nieuws. Het nieuwe album van The Libertines is nog niet uit. De band heeft besloten om de releasedatum te verplaatsen naar 5 april. Het goede nieuws is dat de band het meer dan goed maakt met een extra voorproefje. Na 'Run Run Run' en 'Shiver' kunnen we nu ook genieten van 'Oh Shit'!

PIP BLOM - BRAND NEW CAR

Het toch al bizarre verhaal van Pip Blom kreeg er deze week een prachtig hoofdstuk bij. Want na een optreden op Glastonbury, het vertrek van de drummer en het volledig omgooien van de sound, zodat de drummer vervangen kon worden door een drumcomputer, kwam daar deze week een Edison bij! Voor het album Bobbie, waar ook deze nieuwe single op te vinden is.

Datum

9 maart 2024

SHARE

NU op KINK

Nieve Ella

Sugarcoated

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje