Stuur ons een berichtje

Nieuw: de KINK Tijdmachine: 1995

Vanaf vandaag hoor je in KINK Rush Hour iedere avond de KINK tijdmachine! Een half uur lang gaan we terug naar 1 specifiek jaar met de trends, het nieuws maar vooral natuurlijk de muziek uit dat jaar. Haal je flippo's uit de kast: vandaag beginnen we met het jaar 1995.

1995 

Op de eerste dag van de KINK tijdmachine gaan we terug naar het jaar 1995. Het jaar van Srebrenica. Duizenden mannen worden geëxecuteerd na de val van de Bosnische moslim-enclave. 1995 is ook het jaar van de moord op de Israëlische premier Rabin. De wereld is geschokt. Maar ook het jaar van de flippo's, Ajax die de Champions League wint met 1-0 van AC Milan. Het jaar van overstromingsgevaar langs de grote rivieren.

Muzikaal gezien gebeurde er in 1995 van alles. Oasis bracht (What's The Story) Morning Glory? uit. De E-Street Band kwam na jaren weer bijeen voor een Reunion Tour met Bruce Springsteen. Het is het jaar waarin Alex The Astronout ter wereld komt. Het jaar waarin drummer Tommy Lee van Mötley Cruë trouwt met Pamela Anderson en Red Hot Chili Peppers album One Hot Minute uitbrengen.  

In KINK Rush Hour neemt Tim op Het Broek je vanavond mee naar 1995. Tune in! 

WAT WIL JIJ HOREN?

Iedere dag bepaal jij ook wat we draaien in de tijdmachine. Vier legendarische nummers uit 1995 en jij bepaalt welke 1995 klassieker Tim moet draaien.

Vandaag in de Tijdmachine: 

Alice In Chains - Heaven Beside You

Posies - Everybody Is A Fucking Liar

Supergrass - Caught By The Fuzz

Whale - Hobo Humpin' Slobo Babe

Laat weten via de KINK-app weten welke track jij wil horen, of stem via Facebook, Instagram of Twitter

Datum

16 november 2020

SHARE

NU op KINK

Green Day

Know Your Enemy

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje