Stuur ons een berichtje

[ My Nature ] single-release exclusief in Shift Kink

De Nederlandse band [ My Nature ] hoor je regelmatig op Kink met hun lekkere debuutsingle Ghost of You. De opvolger van die plaat heet Giants. De nieuwe single laten ze woensdag 17 april voor het eerst en exclusief op Kink aan je horen in het programma Shift Kink.

Ze waren één van de eerste bands die onze hagelnieuwe Kink-studio bezocht begin februari. In de tussentijd bleef de band niet onopgemerkt. Door hun support tijdens de tour van de Duitse Alice Merton speelden ze op de gaafste podia van Europa. Hoewel de band pas kort bestaat, ontbreekt het hen niet aan ervaring. De bandleden kennen elkaar van MakeBelieve en spelen dus al langer samen op grote podia.

Hun debuut Ghost of You lag nog op de plank uit de MakeBelieve-periode. Naast de potentie die de band in dat nummer hoorde, werd die debuutsingle natuurlijk ook een knipoog naar hun verleden. Met de nieuwe single laten ze de MakeBelieve helemaal achter zich. Giants is pas onlangs geschreven, gecomponeerd en opgenomen. 

Op social media verklapt de band de inspiratiebron voor Giants. Op het artwork van de band is een Mandala zichtbaar. Een Tibetaans kunstwerk dat staat voor de compleetheid van een persoonlijkheid. Hoe de betekenis van de Mandala hen inspireert en alle andere ins en outs over hun nieuwe single hoor je natuurlijk binnenkort op Kink.

Woensdag 17 april is de band live te gast bij Bas van Dalen in Shift Kink. Tussen 19.00 en 21.00 uur hoor je hun nieuwe single Giants exclusief op Kink. Op 19 april komt de single officieel uit.

Datum

10 april 2019

SHARE

NU op KINK

Editors

A Ton Of Love

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje