Stuur ons een berichtje

Muse frontman Matthew Bellamy komt met solo album op Record Store Day

Matthew Bellamy, frontman van Muse, deelde vandaag nieuws over 'Cryosleep'. Een album vol solo opnames dat uitkomt op 16 juli: Record Store Day 2021. Een solo-album vol covers en bijzondere versies van Muse nummers!

MUSE 

Matthew Bellamy kun je kennen als de frontman van Muse. Een paar maanden geleden hield hij de gemoederen al bezig door op socials te zetten dat ze met Muse aan een nieuw album werkten, en nu kondigt hij een solo album aan. Speciaal voor Record Store Day komt Matthew Bellamy 16 juli Cryosleep. Een limited edition album met onder andere een cover van 'Bridge Over Troubled Water' (Simon & Garfunkel), een bijzondere versie van 'Guiding Light' op een gitaar van Jeff Buckle en de single 'Tomorrows World' die hij vorig jaar mei maakte. Ook 'Pray' van de Game Of Thrones soundtrack staat op het album. 

Cryosleep komt met een exclusief boekwerk met bladmuziek en is op 16 juli exclusief verkrijgbaar tijdens Record Store Day. Of het album ook tijdens de Nederlandse Record Store Day(s) in de platenzaken komt te liggen is nog onduidelijk. 

Datum

8 april 2021

SHARE

NU op KINK

Live

Selling The Drama

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje