Stuur ons een berichtje

Monsieur Paul verlaat Triggerfinger

Monsieur Paul, a.k.a. Paul Van Bruystegem, verlaat Triggerfinger. De bassist was een vaste waarde van de band en een imposante verschijning, dankzij z'n pak, kale hoofd en grote zonnebril. Maar daar komt nu een einde aan.

Na 25 jaar aan touren, reizen en opnemen is tijd voor wat anders, zo laat de band weten via een instagram post. Monsieur Paul neemt afscheid met drie laatste optredens. Namelijk: 5 juni 2023 in Paradiso, Amsterdam, 7 juni in de Oosterpoort, Groningen en 10 juni in Ancienne Belgique, Brussel. Kaartverkoop voor deze shows begint op 17 februari. 

TOEKOMSTPLANNEN

De andere shows die Triggerfinger al gepland hadden, waaronder het Parkcity Life festival in Heerlen, gaan gewoon door. De Gentse multiinstrimentalist Geoffrey Burton, neemt het werk van Monsieur Paul over. Hij werkte al eerder samen met Triggerfinger, maar ook met artiesten als Iggy Pop, Grace Jones en Warhaus. Met het afscheid van Paul laten de overgebleven twee leden, Ruben en Mario, weten dat er binnenkort nieuw werk van Triggerfinger zal verschijnen. Details hier over zijn nog niet prijs gegeven. 

Datum

14 februari 2023

SHARE

NU op KINK

Fontaines D.C.

In The Modern World

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje