Stuur ons een berichtje

Met welke letters beginnen de KINK 1500 Tracks

Tijdens de KINK 1500 laten we je kennis maken met alle ins en outs van deze prachtlijst. Van 'A Beautiful Lie' tot 'Zombie,' de KINK 1500 zou er heel anders uit zien als je het op alfabetische volgorde zou zetten. in Dit lijstje kom je er achter welke beginletters het meeste voorkomen.

T

Tussen titels als 'T-Shirtweather' en 'Typhoons' telt onze tabel 150 t's.  Het zal je niet verbazen, maar de T komt daarme het meeste voor als beginletter. Maarliefst 10% van de KINK 1500 beginnen met de T. Van deze 150 tracks beginnen er 66 met het woordje 'The.' Zo tikt het al aardig aan.  

S

In tegenstelling tot de nummer 1 heeft de S geen woord waarmee het makkelijk de voorsprong pakt. Maar met 146 titels steekt de S nog altijd met kop en schouders boven de concurentie uit. Muse is met vijf noteringen de act met de meeste songs beginnend met de S. 

B

De top 3 wordt afgesloten door de letter B. Met 98 tracks gaat de B met een haarlengte de L (96 keer) en W (95 keer) voorbij, maar word de 100 net niet gepasseerd. 

X

De twijfelachtige eer van hekkensluiter gaat naar de X. Geen enkele track in de KINK 1500 begint met deze letter. De X wordt opgevolgd door de Q (twee noteringen) en de Z (drie noteringen). 

LEESTEKENS

De KINK 1500 bevat twee tracks die beginnen met leestekens. In beide gevallen gaat het om een subtitel die tussen haakjes staat, namelijk '(Don't Fear) The Reaper' ne Blue Oyster Cult en '(Rock) Superstar' van Cypress Hill. Verder zijn er 15 tracks die beginnen met een getal, zoals Green Day's '21 Guns.' 

Datum

18 oktober 2022

SHARE

NU op KINK

Killers

When You Were Young

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje