Stuur ons een berichtje

Bart Heemskerk

Met KINK volop genieten van Lowlands!

Geen kaarten voor Lowlands (of ze op Ticketswap gezet omdat je van suiker bent)? KINK is er wel en daarmee hoef jij ook niks te missen van what's going down in Biddinghuizen.

Nog voor de poorten van het festivalterrein open gaan is er al voorpret!

Bereid je goed voor met de tips van de KINK-medewerkers en luister naar de Lowlands-special van Met Het Oor Op Morgen met een mooie selectie van de beste nieuwe acts die dit weekend op Lowlands spelen.

Tijdens het Lowlands-weekend is er elke avond om 23 uur een aflevering van Met Het Oor Op Morgen. Jasper presenteert het programma vanaf het Lowlands-terrein met de tofste nieuwe tracks en interviews met de artiesten.

Zaterdagavond is het helemaal bal, want in KINK In Concert laten we om 18 uur het meesterlijke optreden horen dat Lowlands-headliner De Staat vorige maand gaf op Down The Rabbit Hole. Daarna is er het programma KINK@LOWLANDS  met interviews, impressies, sfeerverslagen en live muziek van onder meer The Vaccines, Franz Ferdinand, Twenty One Pilots en Tame Impala.

Ben je wel op Lowlands? Ga dan zondagmiddag om 15u naar Sexyland voor Oeverloos Live met als gast Pepijn Lanen aka Faberyayo!

Verder nemen Michiel en Julia tijdens het Lowlands-weekend elke dag een nieuwe editie van de Festivalpodcast op met de meest opvallende hoogtepunten van die dag. Abonneer je op de Festivalpodcast in je favoriete podcast app om geen aflevering te missen!

En als alles weer achter de rug is dan hoor je maandagavond om 21 uur de Lowlands Afterparty op KINK met veel livemuziek en interviews.

Datum

14 augustus 2019

SHARE

NU op KINK

Radiohead

Fake Plastic Trees

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje