Stuur ons een berichtje

Met KINK afscheid nemen van Panic! At The Disco in AHOY

In de Zomer van 2022 heb je 'Viva Las Vengeance' diverse keren voorbij horen komen. Maar toen wisten we nog niet dat dit het allerlaatste werk van Panic! At The Disco zou worden. Brandon Urie geeft er de brui aan, maar niet voordat ie fatsoenlijk afscheid heeft genomen.

Brendon Urie is het laatste overgebleven officiele lid van Panic! At The Disco. De band die in 2006 doorbrak met 'I Write Sins, Not Tragedies' en 'But It's Better If You Do' van het album A Fever You Can't Sweat Out. Sinds dien heeft de band de Emo-scene achter zich gelaten en zichzelf keer op keer opnieuw uitgevonden. Maar wat altijd bleef was het theatrale charisma van Urie met indrukwekkende vocale capriolen. Binnenkort wordt Brendon vader, en wordt het tijd om het project dat hij begon in zijn tiener jaren achter zich te laten. Viva Las Vengeance uit 2022 was het laatste album, en binnenkort begint de laatste tour. Daarna gaat de naam Panic! At the Disco met pensioen. 

WINNEN

Voordat Brendon Urie officieel een einde aan Panic! At The Disco maakt, komt de Theatrale Las Vegas Showman nog een laatste keer naar Nederland en KINK stuurt je er naartoe. Elke dag in de ochtendshow KINK Start win je kaarten voor de show op 25 februari in Rotterdam Ahoy.

Meer Info? Luister elke werkdag tussen 6:00 en 10:00 naar KINK Start met Michiel Veenstra.

Datum

12 februari 2023

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje