Stuur ons een berichtje

Met 'If Our Love Is Dead' pakt Royel Otis hun eerste KINK XL!

Een vrolijke track over liefdesverdriet? Ja hoor dat kan! Met hun nieuwe track 'If Our Love Is Dead' scoort Royel Otis hun eerste KINK XL, dus komende week hoor je die lekker vaak voorbij komen bij KINK!

IF OUR LOVE IS DEAD

Ze braken door vanwege hun covers die op social media behoorlijk viral gingen, maar inmiddels ontdekken steeds meer mensen ook het eigen werk van dit Australische duo. Afgelopen zomer sprak KINK-dj Jasper Leijdens de jongens nog over o.a. hun show op Down The Rabbit Hole, en toen hoorden we al dat er nieuw werk aan kwam en dat de band weer terug zou komen naar Nederland.

Dat nieuwe werk is er nu in de vorm van de single 'If Our Love Is Dead' (geproduceerd door Mikey Freedom, die ook al werkte met Lana Del Rey, en Bleachers). Die titel klinkt donkerder en verdrietiger dan het nummer zelf! Het gaat eerder over opgelucht zijn dat de liefde voorbij is dan over liefdesverdriet.

En terug naar Nederland komen ze dus ook! Als je tickets hebt kun je deze KINK XL op 23 november in Doornroosje, of 24 november in Paradiso live gaan zien bij de shows van Royel Otis. Als je geen tickets hebt niet, want beide shows zijn al volledig uitverkocht. In dat laatste geval moet je maar gewoon deze week naar KINK luisteren voor je dosis Royel Otis, hun nieuwe track 'If Our Love Is Dead' hoor je deze week als KINK XL!

Datum

18 oktober 2024

SHARE

NU op KINK

Fontaines D.C.

In The Modern World

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje