Stuur ons een berichtje

feestfabriek

Mañana Mañana maakt met o.a. The 925 line-up compleet!

Ver weg van de grijze massa vindt elk jaar in bij kasteel Oolde in Laren, Gelderland een geestverruimend feest plaats in de vorm van Mañana Mañana-Festival. Je kunt deze zomer van 8 tot 11 juni dwalen, drinken, lachen ontdekken en genieten van muziek, theater, natuur, nachtelijke afterparty’s en een groot kampvuur.

Mocht dit festival voor levensgenieters je aanspreken dan is er goed nieuws. Mañana Mañana maakt namelijk de line-up compleet en daar zitten een aantal leuke artiesten tussen om als KINK-luisteraar live te gaan checken. Onder andere Wodan Boys, Someone en Bumble B. Boy zullen dit jaar optreden. Gisteravond maakte KINK-dj Jasper Leijdens in KINK In Touch ook bekend dat Belgische band The 925 te zien zal zijn op Mañana Mañana, onder andere door de bandsleden eigen assertiviteit!

00:00
01:51

Als jij deze zomer wilt genieten van toffe nieuwe artiesten in een mooie omgeving van bos, water en grasland dan kun je al voor €95 kaartjes kopen voor alle dagen (losse dagkaarten zijn ook te koop voor €37.50 per stuk). Meer info over tickets en prijzen vind je hier.

Datum

25 april 2023

SHARE

Stuur ons een berichtje