Stuur ons een berichtje

Mañana Mañana festival verplaatst naar 12, 13, 14 en 15 augustus 2021

Het festival Mañana Mañana verplaatst naar 12 t/m 15 augustus en hervat de kaartverkoop op vrijdag 19 maart. Om de kans te vergroten dat het het festival door kan gaan én om perspectief te bieden is gekozen voor een datum later in het festivalseizoen.

MAÑANA MAÑANA 

Mañana Mañana is het eigenzinnige broertje van de Zwarte Cross. Een vier dagen durend festival met muziek, comedy, theater en meer. Afgelopen jaren vond het festival plaats rondom Kasteel Vorden, op het terrein van Geldersch Landschap en Kasteelen. Vanwege de verplaatsing naar een nieuwe datum is deze locatie in 2021 niet beschikbaar. Voor komende editie kijkt Feestfabriek Alles Komt Goed B.V. nog naar een nieuwe plek, uiteraard in de Achterhoek. 

PERSPECTIEF

Er is nog geen line-up bekend en ook op de locatie moeten we nog even wachten, maar de organisatie besloot toch om de kaartverkoop te hervatten. “Als festivals straks wel door mogen gaan zal iedereen, na een jaar zonder evenementen, feest willen vieren. Dus door nu een kaartje aan te schaffen is er in ieder geval perspectief op een feestje. Mensen hebben wat lichtpuntjes nodig, iets om naar uit te kijken. Een ticket op het prikbord kan dit vrolijke vooruitzicht bieden”, aldus Lotte Post van de Feestfabriek. 

 

Datum

24 februari 2021

SHARE

NU op KINK

War On Drugs

Pain

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje