Stuur ons een berichtje

Maandag 6 juli: Alternatief The Killers

Inmiddels is het verdrietige nieuws dat we deze zomer concert- en festivalloos moeten doorbrengen al een beetje ingedaald. Natuurlijk is het nog steeds ontzettend balen en daarom heeft KINK besloten de festival- en concertzomer toch een beetje door te laten gaan, met maandag: The Killers!

THE KILLERS

Het is ruim 15 jaar geleden dat The Killers doorbraken met hits als 'Mr Brightside' en 'Somebody Told Me', maar bij deze hits is het niet gebleven. Zo doen 'Human' en 'The Man' het ook altijd goed. In 2018 stonden The Killers ook in de Ziggo Dome en vuurde ze in een ongelofelijke snelheid alle hits op het publiek af. Nu dik drie jaar later zou de band terug komen naar Amsterdam voor een concert op 6 juli. Met nieuwe tracks als 'My Own Soul's Warning' 'Caution' en 'Fire in Bone' zou de show in het teken staan van het aankomende album. Dat gaat helaas dit jaar niet gebeuren, maar gelukkig bieden we jou een alternatief! Op vmaandag 6 juli hoor je tussen 22:00 - 23:00 uur live muziek van Brandon Flowers en co in Alternatief The Killers!

ALTERNATIEVE LIVEZOMER

Daar waar normaal gesproken een festival of concert zou zijn, organiseren wij een alternatieve variant op KINK. Hoe zo’n alternatief festival/concert eruit komt te zien verschilt per evenement. Denk aan heel veel (live)muziek, exclusieve gesprekken met artiesten en een opvangservice voor iedereen die de livezomer dit jaar mist. Dus bereid je vast voor, zet je tentje op in de tuin en vier met KINK de Alternatieve Livezomer.

EERDER DEZE ZOMER

Datum

2 juli 2020

SHARE

NU op KINK

Chumbawamba

Tubthumping

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje