Stuur ons een berichtje

Simona van Tol

Luister terug: livemuziek van Tim Vantol, Someone en Lucky Blue!

De hele week was er in KINK Rush Hour met Jasper Leijdens livemuziek te horen van artiesten van eigen bodem. Zo kwamen Lucky Blue, Someone en Tim Vantol langs in de studio om hun nieuwste tracks te spelen!

LUCKY BLUE

De jonge Rotterdamse band Lucky Blue spettert van elk podium en zoals ze zelf zeggen: ze laen zelfs je oma dansen. Live kan dat voorlopig niet, maar gelukkig waren de heren maandag te gast in KINK Rush Hour waar ze de nieuwe single 2M Nothing speelde. De track wordt al regelmatig gedraaid op het themakanaal KINKNL. Debuutsingle 'Alone' was meteen al KINK XL en daarmee gooide de band al hoge ogen. Luister hieronder de akoestische liveversie van '2M Nothing.' 

00:00
07:01

SOMEONE

Tessa Rose Jackson maakt onder de naam Someone psychedelische pop muziek en ontwerpt al haar eigen artwork. Haar album ORBIT II heeft ze dit jaar gereleased en ook hier ontwierp ze de albumcover. Van deze plaat speelde ze 'Two Satellites' en 'Braver Times' live in KINK Rush Hour. Luister het hier terug!

00:00
14:01

TIM VANTOL

Hij wordt ook wel de Nederlandse Frank Turner genoemd; Tim Vantol! De singer-songwriter bracht dit jaar zijn album Better Days uit en het klinkt als een album die je hele leven al kent. Het voelt vertrouwd, maar toch vernieuwend. De Nederlander woont al een lange tijd niet meer in Nederland, maar in Duitsland en daar gaat zijn carrière hard. Gelukkig maakte hij deze week weer een tripje naar zijn thuisland om live zijn nieuwste  Luister nu de liveversie van single 'Better Days'!

00:00
10:09

Datum

24 juli 2020

SHARE

NU op KINK

Franz Ferdinand

This Fire

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje