Stuur ons een berichtje

Locked And Live presenteert liveshows Eefje de Visser, EUT, Ten Times A Million en meer!

Locked & Live is een nieuw initiatief en start vanaf 25 november met livestreaming vanuit poppodium het Podium in Hoogeveen. Onder andere Eefje de Visser, EUT en Ten Times A Million geven een exclusieve show. Een appeltje voor de dorst nu live muziek in volle zweterige zalen niet meer gaat.

HET PODIUM 

Op 25 november is Mayleaf de artiest die Locked And Live aftrapt. Alle shows worden gestreamed vanuit Het Podium in Hoogeven. Tickets voor de verschillende livestreams zijn te koop via Locked And Live en koop je via een ‘pay as you like’ formule. Hiermee worden de artiesten en crew financieel gesteund in deze moeilijke tijd. 

Check alle optredende artiesten en data: 

LOCKED AND LIVE 

Locked And Live is opgezet door experts op vele vakgebieden vanuit het Nederlandse muzieklandschap. “Muziek laat ons juist nu zien dat de wereld meer is dan politiek, economie en de dagelijkse drukte waarin we leven. Muziek laat ons zien dat we verbinding kunnen maken, zelfs als we verschillende talen spreken. Muziek is belangrijk voor ons, voor jou, voor de wereld. Dat maakt muzikanten ook belangrijk. We geven om muzikanten en hun crew.” ​aldus de organisatie.​ ​

Luister naar KINK en blijf op de hoogte van alles rondom Locked And Live!

Datum

11 november 2020

SHARE

NU op KINK

Queen's Pleasure

Sitter

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje