Stuur ons een berichtje

Live brengt oud nummer Hold Me Up uit

Het was één van de belangrijkste rock albums van de jaren '90: Throwing Copper, het tweede album van de band Live. Nu, 25 jaar later, viert Live de verjaardag van Throwing Copper met een reissue en ook het uitbrengen van een niet eerder uitgebracht nummer dat voor Throwing Copper bedoeld was: Hold Me Up.

Het nummer haalde Throwing Copper destijds niet omdat er simpelweg niet genoeg ruimte was op een cd. Zanger Ed Kowalczyk: "Naar mijn mening is het nummer net zo goed als alle andere die op het album staan, dus het is echt spannend om het na al die jaren eindelijk te laten horen aan onze fans! Het is net als het openen van een tijdcapsule die we in 1993 in de tuin hebben begraven en het vinden van een volledig kick-ass nummer erin! "

De Super Deluxe 25th Anniversary Throwing Copper boxset komt uit in juli en bevat het originele album met bonusnummers. Het bevat 2LP's en 2CD's, inclusief het niet eerder uitgebrachte acht nummers tellende optreden van Woodstock '94 op een aparte disc. De set wordt geleverd met een boekje van 12 pagina's met een interview met de band over hoe Throwing Copper hun leven veranderde.

Datum

30 mei 2019

SHARE

NU op KINK

Ozzy Osbourne

No More Tears

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje