Stuur ons een berichtje

Linkin Park deelt mysterieuze aftelklok

Woensdag 28 augustus zaten fans wereldwijd klaar achter hun computers en mobiele apparaten, in afwachting van een grote aankondiging van Linkin Park om 20:15 uur Nederlandse tijd. Maar toen de mysterieuze aftelklok op nul stond, kwam er geen nieuws... maar telde de klok op!

AFTELLEN/OPTELLEN

Toen de klok woensdag op 00:00:00 stond, begon deze in plaats van een aankondiging weer omhoog te tellen. Hieronder zie je hoe KINK-dj Jim Vorwald daarop reageerde op KINK.

BE PART OF SOMETHING

Sommige fans merkten een glitch op bij 00:09:05, wat suggereerde dat het nieuws op 5 september zou komen. Nu heeft Linkin Park laten weten dat de aankondiging op 5 september zal komen via een bericht op sociale media met de tekst: "Wees deel van iets. 5 september. LinkinPark.com."

Er wordt gespeculeerd dat de band zich mogelijk opnieuw zal vormen met een nieuwe zanger voor shows in 2025. Sum 41-frontman Deryck Whibley werd genoemd als die zanger, nadat hij zelf een aankondiging op woensdag had geteased. Maar hij ontkende de geruchten en zei: "Ik sluit me niet aan bij Oasis... of Linkin Park. Of welke andere band dan ook."

Eerder dit jaar gingen er al geruchten dat Linkin Park van plan was om in 2025 weer op tournee te gaan, met een vrouwelijke zangeres in plaats van de overleden Chester Bennington. Dit nieuws is echter nog niet bevestigd.

Linkin Park heeft niet meer getourd sinds zanger Bennington in juli 2017 overleed. 

Datum

26 augustus 2024

SHARE

Tags

#Linkin Park

NU op KINK

Wodan Boys

Power

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje