Stuur ons een berichtje

KINK

Liam Gallagher wil debuut Oasis integraal spelen

Liam Gallagher heeft aangekondigd dat hij van plan is om het debuutalbum van Oasis, 'Definitely Maybe', integraal te spelen. Dit nieuws komt net op tijd voor het 30-jarig jubileum van het album in 2024, dat wordt beschouwd als een van de mijlpalen in de geschiedenis van de Britpop.

Gallagher kondigde het nieuws aan via sociale media, waarbij hij fans de belofte gaf dat ze hem binnenkort live op het podium kunnen verwachten. "Het wordt een avond om te herinneren", schrijft Liam op Twitter, "Ik kan niet wachten om deze klassiekers opnieuw te laten horen."Hij zei dat hij van plan is om het album in de originele volgorde uit te voeren, om zo trouw mogelijk te blijven aan de geest van de originele release.

REUNIE

Hoewel er nog geen details zijn vrijgegeven over waar en wanneer deze speciale optredens zullen plaatsvinden, is het bijna zeker dat de tickets snel uitverkocht zullen zijn. Fans van Oasis hebben al jaren geroepen om een reünie, maar ondanks diverse geruchten en speculaties, is er nog geen officiële aankondiging gedaan.

Datum

12 mei 2023

SHARE

Tags

#Oasis

NU op KINK

Fall Out Boy

Sugar, We're Going Down

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje