Stuur ons een berichtje

Liam Gallagher hint naar groot nieuws

Een tweet van Liam Gallagher is meestal al interessant leesvoer, maar vandaag kondigde de Britse zanger wel iets heel leuks aan. Liam Gallagher kondigde aan om aanstaande maandag met een 'celestial announcement' te komen. Dat is nog eens iets om naar uit te kijken.

BROTHERS N SISTERS KEEP YOUR EYES PEALED AND YOUR EARS OPEN

Liam Gallagher tweet er lekker op los. Van ruzies met z'n broertje tot advies om je handen te wassen, een tweet van Liam is altijd leuk leesvoer. Gallagher heeft inmiddels bevestigd dat we in 2021 een nieuw studioalbum kunnen verwachten, maar gaf ook aan dat we wellicht al eerder wat kunnen verwachten: 'a little tune this year to cheer youse up'. Iets om ons op te vrolijken in coronatijd dus. Deze week vroeg een fan aan Liam wanneer we die nieuwe muziek konden verwachten. Daarover was Liam lekker duidelijk. Hij antwoordde: 'Heel snel, wees geduldig. Je gaat toch nergens heen, of wel?' 

CELESTIAL ANNOUNCEMENT 

Vandaag tweette Liam dat hij maandag met een 'hemelse mededeling' komt. Er ligt nieuwe muziek op de planken + een mededeling? Wij wachten rustig af, maar rekenen het wel vast even uit. 

Datum

5 november 2020

SHARE

NU op KINK

Oasis

Champagne Supernova

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje