Stuur ons een berichtje

Lana del Rey kondigt week van te voren een Ziggo Dome show aan

Verrassing! Lana del Rey staat volgende week in de Ziggo Dome! De 'Videogames' zangeres heeft vandaag laten weten dat ze een aantal shows toevoegt aan haar Europese festivaltour, waaronder een show op dinsdag in de Ziggo Dome!

De laatste keer dat Lana in Nederland optrad was 10 jaar geleden, toen stond ze in Afas Live, die toen zelfs nog de Heineken Music Hall heette. Eigenlijk was de bedoeling dat ze in 2020 terug zou keren naar Amsterdam, maar dat optreden moest ze toen vanwege ziekte afzeggen. Maar nu is het dus alsnog zover. Vrijdag om 10.00 uur begint de kaartverkoop en een halve week later is het dus al zover!

AFGEKAPT

Eerder deze week stond Lana del Rey ook op Glastonbury. De zangeres kwam een half uur te laat op het podium en zei halverwege de set: "If they cut power, they cut power", om vervolgens gewoon met de geplande setlist door te gaan. Toen het eenmaal middernacht was, werd inderdaad de stekker eruit getrokken en ondanks smeekbedes van de zangeres, liet de organisatie haar niet doorspelen.

Datum

27 juni 2023

SHARE

NU op KINK

T Rex

Get It On (bang A Gong)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje