Stuur ons een berichtje

Komt Queens of the Stone Age naar Pinkpop? Dit is wat we nu weten!

We weten dat Queens Of The Stone Age volgend jaar met drie re-issues komen van hun self-titled debuutalbum, Like Clockworth en Villains. We weten ook dat er een tour aan zit te komen. En inmiddels begint de hoop dat de band naar Pinkpop komt in 2023 ook groter te worden.

Wat is er aan de hand? Nou, sinds anderhalve week staat er op de website van Queens of the Stone Age een tourschema. Daar staan alleen nog geen data in. Wel lijkt er gehint te worden op nieuw werk, want als je op de juiste knoppen klikt verschijnt de tekst: "Queens Of The Stone Age Album Launch Rumoured to be 'imminent''. Met andere woorden, er komt een nieuw album aan!

PINKPOP?

Welke locaties en data schuil gaan achter de kruisjes is grotendeels nog een vraag, maar vanmiddag deelde de band twee data op hun socials! Op 16 juni staat de band op het Southside Festival en op 18 juni op het Hurricane Festival, allebei in Duitsland. De zaterdag, 19 juni, blijft voorlopig vrij. Toevallig de zaterdag van Pinkpop! 

Of de band inderdaad naar Landgraaf komt, dat blijft dus gissen. Maar deze data, plus de kennis dat ze eigenlijk in 2022 al op Pinkpop zouden staan, geven Nederlandse fans van de band in elk geval hoop! 

Datum

28 september 2022

SHARE

NU op KINK

TAPE TOY

Anyone, Anything

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje