Stuur ons een berichtje

Komt er een David Bowie Hologram show?

De Abba Voyage-shows zijn een groot succes. Het was dus afwachten tot de volgende artiest een vergelijkbare behandeling zou krijgen. De pijlen zijn nu gericht op: David Bowie.

Britse krant The Mirror meldt dat er gesprekken plaats vinden over de mogelijkheden voor een David Bowie Hologram show. In de krant staat: “The idea of being able to recreate David’s charisma and electric showmanship for an audience is an intoxicating one, and the prospect of how that might be done is being explored. It’s a very exciting time.” 

MOONAGE DAYDREAM

Wie de bron voor The Mirror is, geeft de krant niet prijs. Wel voegen ze een citaat van Brett Morgan toe. De regisseur bracht vorig jaar de David Bowie-documentaire Moonage Daydream uit. Morgen zegt: “Voyage was one of the greatest cinematic experiences I have ever seen. Could there be a Bowie one? I think there may be some interesting things happening ahead.”

Voorbeeld voor deze productie is de Abba Voyage. Een showreeks waarin virtuele replica's van de leden van ABBA verschijnen zoals ze eruit zagen in de late jaren 70. De ABBA Shows zijn georganiseerd onder goedkeurend oog van de bandleden. David Bowie overleed in 2016. 

DAILY KINK

Dit nieuws was eerder te horen in de Daily KINK van maandag 27 februari. Daily KINK is een dagelijkse podcast waarin je in een paar minuten op de hoogte wordt gebracht van het allerlaatste muzieknieuws. Wil je meteen op de hoogte zijn? Aboneer je nu en krijg elke ochtend om 7:00 de nieuwe aflevering in je podcast app. 

Datum

27 februari 2023

SHARE

NU op KINK

Fontaines D.C.

In The Modern World

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje