Stuur ons een berichtje

Robert Westera

Kom naar KINK In Touch: LIVE - The Road To Eurosonic Noorderslag in Hedon Zwolle

Het jaar start goed bij KINK IN TOUCH met een nieuwe editie van KINK IN TOUCH: LIVE in HEDON Zwolle. Op dinsdag 16 januari, de dag voordat showcase festival Eurosonic Noorderslag in Groningen losbarst staan er drie bands die daar zullen spelen, al op het live event van KINK.

KINK IN TOUCH: LIVE

Bij KINK IN TOUCH hoor je elke dag de beste nieuwe muziek, interviews en live sessies in de studio. En dat alles komt met publiek samen tijdens KINK IN TOUCH: LIVE in Hedon in Zwolle. Eerder was dat al met White Lies, De Staat, Queen's Pleasure, Library Card, Ramkot en meer. Gratis kun je genieten van drie geweldige nieuwe live acts. Vorig jaar begon het jaar al met een Eurosonic Noorderslag pre-party met Marathon, The Scratch en CIEL. Ook dit jaar kun je een dag voor het feest in Groningen losbarst.

Wie je er live kunt zien vind je hieronder. 

THAMES

De Amsterdamse band Thames is een van de bands die tijdens de Popronde van 2023 het meest gespeeld heeft, met als afsluiting een grote show in de Melkweg in Amsterdam. De nieuwste single Astonishment, opgenomen in de Abbey Road studios in Londen, was al regelmatig bij KINK IN TOUCH te horen. De Nederlandse act staat op het showcase festival Eurosonic en de dag daarvoor in poppodium HEDON in Zwolle.

MELTHEADS

Met Naief, I Want It All en ook de nieuwe single Night Gym waren al vaak te horen bij KINK. De Belgische garage- en postpunkband heeft al veel mooie live stappen gezet in Nederland, en in 2024 komt het langverwachte debuutalbum van de groep: 'Decent Sex'. Op de woensdag van Eurosonic Noorderslag speelt de band in Huize Maas, op de plek waar een aantal jaar geleden Inhaler speelde, en eerder ook The Haunted Youth en The Vices. Een veel belovende spot dus voor deze jonge Belgische groep.

BLUAI

Lang bleef de derde naam geheim, maar vanuit Dublin maakte KINK-dj Jasper Leijdens bekend dat het om de te gekke Belgische band Bluai ging! Zij zijn ook van de partij dinsdag in Hedon! Check hieronder wat Jasper over die band te vertellen had.

 

AANMELDEN:

Wil je bij KINK IN TOUCH LIVE: The Road to ESNS zijn, en genieten van Meltheads, Thames, en Bluai? Toegang tot het event in Hedon in Zwolle is gratis, maar je moet je wel even aanmelden. Aanmelden is heel simpel: 

Stuur een bericht via de KINK app met het bericht: KINK IN TOUCH LIVE + met hoeveel personen je wilt komen. Handig als je direct ook je e-mail adres erbij zet.

Datum

11 januari 2024

SHARE

NU op KINK

The Haunted Youth

Into You

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje