Stuur ons een berichtje

Kleiner geworden Bruis festival verkoopt snel uit!

De zaterdag en zondag van de ietwat kleinere versie van Bruis zijn uitverkocht! Met headliners dEUS, Balthazar en De Staat is het festival iets kleiner dan vooraf gepland, maar het festival in Maastricht heeft alles op alles gezet om toch een editie te organiseren!

Eigenlijk moesten White Lies en Sports Team ook op het podium van Bruis staan, waar in eerste instantie duizenden bezoekers op af moesten komen. Maar door de coronamaatregelen werd het festival stukje bij beetje uitgekleed. 

Ondanks alles besloot de organisatie toch door te zetten. Hierbij moesten ze kiezen voor ofwel een editie met vaste stoelen, of een normale editie met maximaal 750 bezoekers. Men heeft besloten voor dat laatste te kiezen!

Bezoekers die eerder een ticket gekocht hadden kregen hun geld terug, en het festival ging opnieuw in de verkoop. De zaterdag en zondag zijn inmiddels dus alweer uitverkocht.

BRUIS OP KINK

KINK is er sowieso bij in Maastricht! Zorg er dus voor dat je 3, 4 en 5 september je radio aan hebt staan en mis geen moment van (eindelijk) een echt festival!

Datum

25 augustus 2021

SHARE

NU op KINK

Killers

When You Were Young

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje