Stuur ons een berichtje

Nathan Reinds

#kinkconstruction: what's in a name

Mijn naam is Michiel Veenstra — in deze wekelijkse #KinkConstruction ga ik je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom KINK!

Broodje KINK: nee. Iets met Kaas, omdat er the K’s in KINK zitten? Nee, ook niet. Dingen waar je druk mee kunt zijn: programmanamen voor je radiostation. Van zeven tot zeven komen er vijf programmablokken, die ik elk een eigen naam wil geven. Liefst met KINK er in, liever geen flauwe woordgrappen. Wel door de selectie gekomen: de naam van het ochtendprogramma dat ik zelf ga presenteren tussen 7 en 10: dat gaat KINKSTART heten.

Over een andere naam hoef ik niet lang na te denken gelukkig: de Outlaw 41. Vrijdagmiddag, de hitlijst die geen hitlijst mag heten. Van veertig naar nul, de beste tracks van nu op een rij. We beginnen trouwens met samenstellen van die lijst meteen in januari 2019, een maand voor de zender aangaat. Weet je meteen wat je muzikaal zo al kunt verwachten aan nieuwe muziek op KINK.

De rest van de programmering, het podcastaanbod en meer zaken die ik je graag wil vertellen over het nieuwe KINK hoor je midden januari. Zoals ik vorige week al schreef is KINK aanwezig op Eurosonic en daar vertel ik je alles. En ben je er niet bij, dan lees je het vanaf dat moment op onze gloednieuwe KINK-site of in de KINK-app.

Datum

28 december 2018

SHARE

NU op KINK

Linkin Park

The Emptiness Machine

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje