Stuur ons een berichtje

#kinkconstruction: prijzencircus

Mijn naam is Michiel Veenstra — in deze wekelijkse #KinkConstruction ga ik je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom KINK!

Afgelopen week konden we drie mensen blij maken met elk twee kaarten voor Florence & the Machine in Ahoy, maart volgend jaar. Twee weken geleden deden we dat ook met Weezer, zij staan juli in TivoliVredenburg: dat is zelfs een heus KINK presents concert.
Het is nog wat gek om te doen zonder een up-and-running radiostation dus al deze kaarten gingen weg via Facebook en Twitter, maar het geeft wel aan wat ik graag wil doen vanaf februari 2019: niet alleen een radiostation runnen waar je de hele dag goede muziek hoort, maar ook kans maakt om die muziek live te zien.

Ondertussen wordt er ook druk gebouwd aan de website en app van KINK - want die moeten natuurlijk ook op 1 februari in de lucht. Ze gaan er echt fantastisch uitzien - sowieso de hele huisstijl. Het iconische logo met de omgekeerde K blijft gewoon, maar alles daarom heen krijgt een fris likje verf en trust me: het wordt mooi, heel mooi.

Ik schrijf deze column vanuit huis, want een hardnekkige griep houdt me nu al twee dagen weg van kantoor. Nou kan er al heel wat vanuit huis dankzij remote desktops, maar ideaal is het niet. Al helemaal niet omdat er nog wat kratten bier gekocht moeten worden voor de borrel die we zaterdag houden voor alle mensen die KINK de laatste jaren levend hebben gehouden met de fantastische playlists op Spotify, Apple Music en Deezer. Daar krijg je met de playlists als Brand New Kink, Klub KINK, KINK Fast en KINK Modern Rock al een goed beeld van wat je na februari op de radio en in je podcast app kunt verwachten.

Which reminds me, ik moet m’n eigen MICHIEL@ KINK playlist nog verversen voor deze week!

Datum

14 december 2018

SHARE

NU op KINK

Black Keys, The

Beautiful People (Stay High)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje