Stuur ons een berichtje

#kinkconstruction: MUSIC MAESTRO!

Mijn naam is Michiel Veenstra — in deze wekelijkse #KinkConstruction ga ik je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom KINK!

2019 is hier! Het jaar waarin nou ook eindelijk eens die veelgenoemde “beste wensen” uitkomen: de wens voor de wedergeboorte van KINK, de wens voor een podcastplatform waar je echt goede programma’s vindt over en met muziek die je nergens anders hoort — ze komen uit, vanaf 1 februari!

Met minder dan een maand te gaan tot de start van KINK licht ik vandaag met liefde vast een tipje van de sluier op: welke muziek van nu kun je verwachten? In een vorige #KinkConstruction vertelde ik je al dat de Outlaw 41 terugkomt, de wekelijkse hitlijst van KINK. Nou ja, definieer ‘hit’. Het zijn in ieder geval de 41 beste tracks van nu. Wie bepaalt dat? KINK. Enige eigengereidheid is ons niet vreemd.

En die Outlaw 41 begint vandaag, vrijdag 4 januari 2019. Vanaf vanmiddag vind je de eerste lijst op onze socials - en dus ook als playlist op Spotify, Apple Music, Deezer en YouTube. Wat is de nummer 0, het beste nummer van nu? Welke bands en tracks doen er toe voor KINK? Je weet het vanaf vanmiddag.

Ik kan je al wel met trots de eerste KINK XL van 2019 voorstellen, de track die KINK deze week extra veel draait (hier op kantoor dan — vanaf 1/2 kun je meeluisteren). Het is de terugkeer van The Raconteurs met Now That You’re Gone.

We zijn begonnen!

Datum

4 januari 2019

SHARE

NU op KINK

Liquido

Narcotic

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje