Stuur ons een berichtje

#kinkconstruction: kom je op mijn feestje?

Mijn naam is Michiel Veenstra — in deze wekelijkse #KinkConstruction ga ik je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom KINK!

Uur U nadert - de start van KINK komt steeds dichterbij. De studio’s (voor live uitzendingen en podcastopnames) zijn af, het team compleet, de website en app bijna opgeleverd. Nu nog geluid maken :-)

En dat doen we, zoals ik je laatst al vertelde, op Eurosonic Noorderslag. Ik schrijf deze update op weg naar Groningen voor de opname van 1 van de 3 speciale podcasts die KINK maakt voor het festival, waarin je alles kunt horen over welke bands je niet mag missen, hoe de boekers te werk gaan en wat de rol van het festival is in de ontwikkeling van de carrière van een artiest.

Het derde en laatste deel van deze serie nemen we live op in Groningen, tijdens Eurosonic. En jij bent meer dan welkom om die opname bij te wonen!

Op donderdag 17 januari ben je vanaf 14u welkom in USVA, Munnekeholm 10 in Groningen. Om 15u beginnen we daar met de podcastopname waarin ik gasten ondervraag over hun festivalweekend. Maar er is meer: daar maken we ook de programmering van KINK bekend, hoor je welke podcasts we gaan maken, onthullen we de huisstijl en speelt Tape Toy, één van de grootste buzz-acts dit jaar, live on stage.

En let op: de toegang is gratis, je hebt dus ook geen festival-accreditatie nodig of zo.

Het doek gaat omhoog - kom je kijken, luisteren en meeproosten?

Datum

11 januari 2019

SHARE

NU op KINK

Arcade Fire

Ready to Start

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje