Stuur ons een berichtje

#kinkconstruction: almost online

Mijn naam is Michiel Veenstra — in deze wekelijkse #KinkConstruction ga ik je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom KINK!

Wat een prachtig weekend was het vorige week in Groningen. Tijdens een geslaagde KINK re:veal ging het doek omhoog en werd daarmee de programmering en ons podcast-aanbod bekend. Dat is ook te horen in de eerste KINK podcast: een driedelige serie over Eurosonic Noorderslag, die nu op Spotify en in de meeste podcast-apps te vinden is.

En ja, die podcast komt uiteindelijk, net als alle andere aangekondigde podcasts, maar ook de playlists, livestream, laatste nieuwtjes en de mogelijkheid om een bericht te sturen naar de studio in de KINK-app en op de KINK site.
Beiden zijn momenteel zo goed als af en komen ergens de komende week online en in de AppStore en PlayStore.

Daarmee komt ook het complete beeld van de nieuwe KINK huisstijl online, waar ik echt heel trots op ben. Ontworpen door Studio Zuid uit Eindhoven, gebaseerd op een term die ik al vaak heb gebruikt als ik aan iemand wilde uitleggen voor welke leeftijd KINK bedoeld is: dat maakt niet uit. De liefde voor de muziek van KINK zit niet in hoe jong of oud je bent, maar in je DNA. Dat is ook waar het constant terugkerende patroon in al onze uitingen op gebaseerd is: een DNA-streng. Altijd herkenbaar, maar vooral ook altijd uniek. Check bijvoorbeeld de nieuwe thumbnails van onze playlists op Spotify, Deezer en Apple Music: allemaal herkenbaar, allemaal uniek.

Nog een week en deze column heeft haar doel overleefd: dan is KINK terug. Heb jij het juiste DNA?

Datum

25 januari 2019

SHARE

NU op KINK

Coldplay

Yellow

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje