Stuur ons een berichtje

KINK vanaf Bruis, Lowlands en Into The Great Wide Open

Zondag 1 september staat KINK tussen 15:00 en 22:00 uur in het teken van drie verschillende festivals: Bruis, Lowlands en Into The Great Wide Open

15:00 - 18:00 uur Tim Op Het Broek vanaf Bruis

Dit weekend vindt het Bruis Festival plaats in Maastricht met onder andere Indian Askin, Tape Toy, Villagers, SONS, Spinvis en Ten Times A Million op de line-up. Zondag laat Tim je drie uur lang sfeer proeven en interviews en livemuziek horen zoals alleen Tim dat kan vanaf het Limburgse festival.

18:00 - 20:00 Oeverloos: Leon Verdonschot in gesprek met Pepijn Lanen

Elke zondag ontvangt Leon Verdonschot interessante gasten in Oeverloos. Deze week is het een speciale editie want je hoort Oeverloos vanaf Lowlands 2019! Voor een afgeladen Sexyland sprak Leon met De Jeugd van Tegenwoordig-rapper en schrijver Pepijn Lanen. Hier vertelde hij over zijn liefde voor lezen en schrijven, en over de toekomst van de zeer originele verwensingen (“je stinkt uit je ziel!”) in zijn werk.

20:00 - 22:00 uur Stefan Koopmanschap vanaf Into The Great Wide Open

Stefan Koopmanschap bevindt zich dit weekend op het mooie Vlieland voor de elfde editie van Into The Great Wide Open. Dit jaar staan onder andere Whispering Sons, Squid, The Muder Capital en Pip Blom op de line-up. Stefan neemt je in zijn uitzending mee op pad langs dit prachtige festival op Vlieland met onder andere interviews en muziek van eerder genoemde artiesten!  

De uitzendingen van Oeverloos en Into The Great Wide Open zullen naderhand ook als podcast verschijnen op deze website, Spotify en jouw favoriete podcast-app! 

Datum

31 augustus 2019

SHARE

NU op KINK

Florence + The Machine

Shake It Out

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje