Stuur ons een berichtje

Within Temptation

KINK Presents: Within Temptation op 6 december 2024

Over een jaar staat één van de beste bands van Nederland in de Ziggo Dome voor KINK Presents: Within Temptation! De band van 'Ice Queen', 'Mother Earth' en 'Stand My Ground' zal op vrijdag 6 december in de Amsterdamse concertzaal optreden!

De show, die onderdeel is van de Bleed Out Tour, zal niet alleen deze Within Temptation klassiekers bevatten, maar de band laat ook nieuw werk horen! Er komt namelijk een 8e album uit! Op 20 oktober komt Bleed Out uit.

"Bleed Out is-zelfs na een carrière van 25 jaar-een gewaagde sprong vooruit voor de band. Van keiharde riffstotsymfonische melodieën die de wortels van de band blootleggen: Within Temptation heeft op dit album een pad uitgestippeld dat zowel muzikaal als lyrisch onverschrokken en keihard is. Bleed Out is dan ook de perfecte combinatie van een vuist-in-de-lucht stellingname vanmorele overtuigingen met een onbevreesde benadering van heavymuziek", laat de band weten in een persbericht.

Muziek die volgend jaar dus te horen is in de Ziggo Dome! Wil je erbij zijn? Donderdag 5 oktober om 21:00 uur gaat de kaartverkoop van start.

 

 

Datum

4 oktober 2023

SHARE

NU op KINK

Equal Idiots

Strawberry

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje