Stuur ons een berichtje

KINK Presents: PULP - 24 mei AFAS Live.

In 2001 stonden ze voor het laatst op een Nederlands podium op het Lowlands festival, maar nu komt PULP terug naar ons land! Op 24 mei 2024 komt de britpopband voor een exclusieve KINK Presents show naar AFAS Live!

KINK PRESENTS: PULP

Je kent ze van 90's hits als 'Common People' en 'Disco 2000'. Het vijftal uit Sheffield is sindsdien een vaste waarde in de Britpop 'big four', naast Oasis, Blur en Suede. Vorig jaar kwamen ze terug na 12 jaar afwezigheid. "We asked you to make some noise, & you did", zei PULP toen over de shows die de band speelde in Engeland. In Nederland was de populaire band rond zanger Jarvis Cocker voor het laatst live te zien op het Lowlands festival in 2001. In datzelfde jaar verscheen ook de laatste plaat tot nu toe, getiteld We Love Life

Na in totaal ruim 10 miljoen verkochte platen, hoorden we vanaf 2001 een decennium lang helemaal niks van PULP. Pas in 2011 kwam er een korte reünie, waarna het wéér lang stil werd. In 2013 kwam er nog wel een nieuwe single 'After You', en vorig jaar gaf de band gaf een reeks concerten in Engeland. Maar nu slaat de band het Verenigd Koninkrijk even over komende zomer, en staat PULP exlusief op de planken in AFAS Live. 

Datum

11 maart 2024

SHARE

NU op KINK

Biffy Clyro

Bubbles

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje