Stuur ons een berichtje

KINK Presents: Hella Mega Tour met Green Day, Fall Out Boy en Weezer

Green Day, Fall Out Boy en Weezer op één dag live zien? Dat is eindelijk mogelijk! Zondag 14 juni staan de drie rockiconen samen in Stadspark Groningen met Hella Mega Tour! Vrijdag 20 september om 10:00 uur start de kaartverkoop!

De drie rockiconen hebben absoluut geen introductie meer nodig. Al jarenlang hebben ze hun stempel gedrukt op de rockindustrie en het gebeurt maar zelden dat je drie artiesten van dit kaliber op één dag en één plek live kan zien, al helemaal in Nederland!

Ter ere van Hella Mega-tour hebben alle bands een nieuwe single uitgebracht. Green Day's Father Of All is de eerste single van het gelijknamige album dat op 7 februari 2020 uit zal komen. Fall Out Boy heeft de handen in één geslagen met Wyclef Jean op nieuwe track Dear Future Self (Hands up). En Weezer heeft The End of the Game gereleased wat afkomstig is van het (14e) studioalbum Van Weezer dat in mei 2020 uitkomt. 

Maak je klaar voor een avond meeschreeuwen met de allerfijnste pop-, rock- en punknummers als When I Come Around, Suger We're Goin Down en Island In The Sun in het mooie Groningse Stadspark. Zien we jou ook daar?

En wellicht maak je binnenkort bij KINK zomaar kans op kaartjes voor dit bijzondere evenement! 

Datum

10 september 2019

SHARE

NU op KINK

Florence + The Machine

Shake It Out

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje