Stuur ons een berichtje

KINK Presents: Foals in AFAS Live

Eindelijk is het hoge woord eruit: Foals komt opnieuw terug naar Nederland voor een grote show in AFAS Live! De kaartverkoop start as. vrijdag om 10:00 uur via Ticketmaster.nl

AFAS Live

Eerder dit jaar gaf Foals al een concert in een stijfuitverkochte Paradiso en stond de band op hoofdpodium van Down The Rabbit Hole. De shows van de band staan bol van de energie en gaan er soms een tikkeltje ruig aan toe wat zorgt voor een unieke ervaring. Heb jij beide shows moeten missen of heb ze juist beide gezien en is het nog steeds niet genoeg Foals voor je? Dan hebben we goed nieuws voor je want KINK Presents: Foals in AFAS Live. Dat betekent dat je binnenkort kans maakt op kaarten voor deze show bij KINK! 

Everything Not Saved Will Be Lost - Part 1 & Part 2 

Dit jaar bracht de band uit Oxford niet één, maar twee platen uit: Everything Not Saved Will Be Lost - Part 1 & Part 2. Vlak voordat het album werd gereleased sprak KINK-dj Jasper Leijdens met frontman Yannis in een Londense pub over het tweede deel van de platenreeks. Track by track bespreken ze samen het album. Beluister het interview hieronder terug!

 

00:00
58:58

Datum

4 november 2019

SHARE

NU op KINK

Ugly Kid Joe

Everything About You

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje