Stuur ons een berichtje

KINK Presents: Editors in Zuiderpark met special guest De Staat

Dat Nederland een speciaal plekje heeft in het hart van Editors en andersom is voor iedereen wel duidelijk. Nogmaals wordt dat door de Britse band bewezen want ze nemen De Staat mee naar hun The Black Gold Tour-show in Zuiderpark als special guest op 27 juni 2020.

Special guest

De Staat heeft al een fantastisch 2019 achter de rug. Begin dit jaar brachten ze de succesplaat Bubblegum uit, speelden ze voor een uitverkochte AFAS Live, waren ze op Down The Rabbit Hole te vinden, vervingen ze The Prodigy uit headliner op Lowlands en gaven ze tijdens ADE een bijzondere show in de fietstunnel onder het Rijksmuseum. In 2020 gaan de Nijmegenaren gewoon weer lekker door en staan ze als special guest op het podium bij Editors in het Zuiderpark. Editors heeft De Staat op Down The Rabbit Hole gespot en was daar zo enhousiast over de band geworden dat ze de rockers uit Nijmegen hebben uitgenodigd als special guest voor de show in Den Haag. Dat betekent dat de Nederlanders voor de show een uur lang mogen spelen! 

Drummer Tim van Delft zegt over deze show: "Het is voor ons heel cool om op speciale plekken een show te geven waar we ons uitgedaagd voelen. Dat Editors ons voor het Zuiderpark gevraagd heeft is erg gaaf, het is een hele speciale locatie, en het is tof om het podium met hen te delen." 

Black Gold

KINK Presents: The Black Gold Tour - Editors Greatest Hits staat in het teken van hun reeds verschenen greatest hits album Black Gold. Op deze plaat staan dertien nummers die afkomstig zijn van de vorige zes studioalbums en drie nieuwe tracks: Upside Down, Frankenstein en Black Gold waarvan je de laatste twee al vaak op KINK hebt kunnen horen. 

De kaartverkoop voor deze vette show is al van start gegaan en tickets vind je op ticketmaster.nl. Maar houd vooral ook KINK goed in de gaten want binnenkort maak jij kans op tickets! 

Torre over optreden met Editors

KINK-dj Michiel Veenstra sprak vandaag met frontman Torre over hun gave jaar en hoe zij als special guest bij Editors zijn terecht gekomen!

00:00
04:15

Datum

1 november 2019

SHARE

NU op KINK

Ugly Kid Joe

Everything About You

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje