Stuur ons een berichtje

KINK Presents: Cage The Elephant

Na een waanzinnig optreden op Pinkpop dat smaakte naar meer en een helaas gecancelde show in de Melkweg komt Cage The Elephant in 2020 gelukkig terug naar Nederland! Zondag 1 maart staat de rockband in TivoliVredenburg, Utrecht en maandag 2 maart in 013, Tilburg!

In april dit jaar bracht Cage The Elephant hun vijfde studioalbum uit: Social Cues. Deze plaat is de opvolger van Tell Me I'm Pretty waarvoor de band zelfs een Grammy voor Best Rock Album heeft gewonnen. Op elke plaat weet de band zich te vernieuwen waardoor de band een eigenzinnige en brede discografie heeft opgebouwd. Naast een eigen sound heeft Cage The Elephant nog iets unieks namelijk frontman Matt Shultz. Met een dosis energie waar je U tegen zegt stuitert en danst hij aan een stuk door, zonder dat zijn zangkwaliteit  erachter uit opgaat. 

Deze zomer speelde de band op Pinkpop een verbluffende show, maar helaas verwonde gitarist Nick Bockrath zich tijdens deze show waardoor de band noodgedwongen een aantal Europese shows moest afzeggen. Gelukkig komt de Cage The Elephant in het voorjaar terug naar Nederland!

Op zondag 1 maart staat de band in TivoliVredenburg en de volgende dag doen ze 013 in Tilburg aan! Houd KINK goed in de gaten want binnenkort maak jij kans op tickets voor deze shows. 

SWMRS

Cage The Elephant zal niet alleen op tour gaan want de punkrockers van SWMRS komen mee als support act! In 2004 begon de band onder de naam Emily's Army waarmee ze toen nog echte punkrock maakten. Nu 15 jaar laten zijn ze ondertussen overgestapt naar de naam SWMRS en op hun nieuwste album hoor je natuurlijk nog de fijne punkrock, maar ook hiphop beats en emopunk. 

Datum

23 september 2019

SHARE

NU op KINK

Smashing Pumpkins

Bullet With Butterfly Wings

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje