Stuur ons een berichtje

KINK Playlist of the Year 2022

2022 was een jaar met eindelijk weer livemuziek in de zalen en op de festivalweidesl Er was meer dan genoeg toffe muziek om van te genieten, maar wat was nou het allerbeste van het jaar? Jij bracht je stem uit via kink.nl en daaruit is deze Playlist Of The Year gekomen. Je hoort de lijst op oudjaarsdag bij KINK!

De track 'Jackie Down The Line' van Fontaines D.C. is door jou uitgeroepen tot beste track van 2022! 'Jackie Down The Line' is de leadsingle van het derde album van Fontaines D.C., 'Skinty Fia', dat in april dit jaar uitkwam. Met eerdere nummers 'A Hero's Death' en 'Boys in the Better Land' schopte de band het al tot een respectievelijke 5e en 2e plaats in de Playlist of the Year van 2020 en 2019.

De afgelopen weken kon je jouw favoriete nummers van 2022 doorgeven voor de Playlist of the Year. Op de tweede plaats is 'Ur Mum' geëindigd van indie-sensatie Wet Leg. Comeback-single 'Zeit' van Rammstein staat op 3 en op de vierde en vijfde plaats staan de hoogste noteringen uit eigen land: 'Multicolor' van Son Mieux en 'Who's Gonna Be The Goat?' van De Staat.

KINK PLAYLIST OF THE YEAR 2022

Dit weekend, op oudjaarsdag, hoor je de 100 allerbeste tracks van 2022 in de KINK Playlist of the Year, en de rest van de top 10 ziet er dit jaar zo uit:

1 Fontaines D.C. Jackie Down The Line
2 Wet Leg Ur Mum
3 Rammstein Zeit
4 Son Mieux Multicolor
5 De Staat Who's Gonna Be The Goat?
6 Muse Won't Stand Down
7 The War On Drugs Oceans Of Darkness
8 The Black Keys Wild Child
9 Gorillaz Cracker Island
10 The Haunted Youth Broken

BEKIJK HIER DE VOLLEDIGE PLAYLIST OF THE YEAR ALS PDF

Luister zaterdag 31 december van 11:00 tot 18:00 naar de KINK Playlist Of The Year, waar KINK-dj's Metha De Vos, Jim Vorwald, Mick Hummel, en Jasper Leijdens richting de jaarwisseling gaan met de 100 beste tracks van 2022!

Datum

29 december 2022

SHARE

NU op KINK

Depeche Mode

Enjoy The Silence

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje