Stuur ons een berichtje

KINK neemt je mee naar de Popronde

140 talentvolle bands in 41 steden, kriskras door het land: dat is de Popronde!

Afgelopen donderdag was het eindelijk weer zover. Toen barstte het evenement voor jonge, talentvolle bands in Nederland weer los. De Popronde start in Nijmegen en reist via allerlei Nederlandse steden verder tot aan het eindfeest in de Melkweg in Amsterdam.

Jaarlijks doen er zo'n 140 bands mee. Maar waar begin je dan? En wat moet je zeker checken? Bij KINK helpen we je met de KINK Popronde Podcast!

Elke week selecteren KINK dj's Bas en Tessa de artiesten die je moét checken, houden ze je op de hoogte van het laatste Popronde-nieuws en hoor je interviews met deelnemers van de Popronde.

Benieuw naar de line-up in Nijmegen, Apeldoorn, Gouda en Roermond? Check aflevering 1 van de KINK Popronde Podcast dan hier:

00:00
45:24

Iets tofs gezien? Een review van je Popronde bezoek? Een band die we zeker moeten checken? Laat het weten via popronde@kink.nl, social media of de gratis KINK app!

Ook waren Tessa en Bas voor je aanwezig bij de opening in Nijmegen. Vanuit de Popronde Caravan, midden in het epicentrum van het evenement, praten ze met een tiental artiesten die zichzelf aan je voorstellen. Beluister die speciale aflevering van de Popronde Podcast hier:

00:00
01:40:04

Datum

9 september 2019

SHARE

NU op KINK

Florence + The Machine

Shake It Out

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje